Danijela Stil – Bogatstvo otmene dame

499.00 дин.

Kategorija: Oznaka:
Podelite na društvenim mrežama:
Product Description

Blede fotografije glamuroznog para u posleratnoj Evropi i veličanstveni komadi nakita čine sadržaj dugo napuštenog sefa za odlaganje vrednosti u Metropoliten banci u Njujorku. Margareta Valas Pirson di San Pinjeli je misteriozna vlasnica sefa.

Ali ko je bila ta žena koja je ostavila toliko bogatstvo bez testamenta?

Dvoje ljudi, Džejn Vilobi, studentkinja prava, stažira u sudu koji se bavi zaostavštinom preminulih osoba bez naslednika i Filip Luton, ekspert za umetnost zarobljen u ogranku za nakit pri aukcijskoj kući Kristi, spojeni sasvim slučajno, počeće da rešavaju misteriju.

U potrazi za naslednicima, Džejn i Filip otkriće da je osamnaesetogodišnja Margareta slomljenog srca napustila Ameriku u jeku Drugog svetskog rata i došla u Evropu, u kojoj je pronašla novi život. Ipak, izgleda da je zauvek žalila za onim što je ostavila iza sebe…

U trenutku kada dolaze u banku da pregledaju sadržaj sefa, Džejn i Filip samo rade svoj posao koji ubrzo dobija veoma lični pečat i njihovi napori da rekonstruišu zagonetni život grofice, vodiće ih od Njujorka do Londona i Pariza, u Rim i Napulj i dovešće ih do zapanjujućih otkrića.

Dodatna informacija
Dimenzije14 x 21 cm
Broj strana

264

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Danijela Stil – Bogatstvo otmene dame”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

* Ukoliko poručite 5 ili više knjiga, dostava je besplatna.

WOOCS 2.2.5